11.1.14

Mengapa Ricky Nathaniel & Konco-konconya Perlu Dibanteras?

Noor Jan Shah telah lama mengidamkan dan berusaha untuk menjadi Sultan Melaka. Tapi sebelum ini takde orang ambik port pun claim dia sebab dia x mendatangkan mudarat kepada orang ramai.

Namun, apabila dia mengeluarkan satu surat konon-kononnya daripada ICJ dan terpampang nama si malaun haramjadah RICKY NATHANIEL, barulah SB bangkit untuk menentang PEMBOHONGAN ini 200%.

Kenapa?

1. Sebab Malaun Bangsat bernama Ricky Natang-niel adalah dalang kepada sindiket penipuan antarabangsa

2. Sebab Ricky Natang-niel adalah mentor kepada beberapa lagi PENIPU seperti Haji Anuar Abd Aziz dan Zahari Awang

3. Walaupun orang yang pandai akan dapat hidu penipuan JARINGAN SYAITAN RICKY NATHANIEL dan konco-konconya, ramai jugak yang masih terpedaya. Contohnya, ramai yang telah tertipu dengan SKIM HIBAH HJ ANUAR ABD AZIZ dan juga SKIM SWAP PROJECT FUNDING ZAHARI AWANG.

4. Kalau tidak dihebahkan habis-habisan, mereka ini akan menggunakan segala helah untuk terus menipu terutamanya dengan menyalahgunakan nama & reputasi MAHKAMAH KEADILAN ANTARABANGSA (ICJ)

5. Masih ada yang percaya bulat-bulat bahawa SI MALAUN RICKY NATHANIEL adalah betul-betul HAKIM BESAR ICJ dan anak didik pembohongnya SI ZAHARI AWANG PUBELY adalah HAKIM ICJ.


Untuk itu, SB menyeru supaya kita semua bersatu menentang SKIM PENIPUAN TERBESAR dekad ini, bermula dari skim hibah, dataran teroka, GPLF, Pubel Bedford, Tu-e Capital, Sultan Melaka PALSU dll.

Sesiapa yang mempunyai maklumat berkaitan mereka-mereka ini, boleh hubungi SB untuk kita kumpulkan bukti yang cukup kuat dan hadapkan malaun-malaun MALAPETAKA ini ke muka pengadilan.

3 comments:

  1. Kalau dah tahu mereka menipu kenapa tak membuat repot polis dan laporkan kepada BNM dan heret mereka ke mahkamah.. tapi pastikan segala tuduhan kita ada asas dan bukti yang kuat dan jangan kita bercakap dan menulis jika sekadar rumos dan adakah yang membawa turun artikel Ini mempunyai bukti yang kukuh....selamat mencuba nasib

    ReplyDelete
  2. Kalau dah tahu mereka menipu kenapa tak membuat repot polis dan laporkan kepada BNM dan heret mereka ke mahkamah.. tapi pastikan segala tuduhan kita ada asas dan bukti yang kuat dan jangan kita bercakap dan menulis jika sekadar rumos dan adakah yang membawa turun artikel Ini mempunyai bukti yang kukuh....selamat mencuba nasib

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...